SUOMEN MINIPOSSUYHDISTYS RY JÄSENSIVUT

Tämä sivupyyntö vaatii kirjautumisen

Klikkaa lukon kuvaa niin pääset kirjautumaan jäsensivuille.

Olet pyrkinyt sivustolle joka vaatii kirjautumisen. Sivusto on tarkoitettu Suomen Minipossuyhdistyksen kasvattajille sekä jäsenille.
Mikäli olet kasvattaja tai jäsen etkä ole saanut tunnuksia, pyydä tunnukset verkkovastaavalta sähköpostitse osoitteesta: suomenminipossuyhdistys@gmail.com

Mikäli olet saanut tunnukset mutta et pääse kirjautumaan, ilmoita siitä samaan sähköpostiosoitteeseen.

Jäsensivut ovat 128 bittisellä suojauksella joka on samaa tasoa kun esimerkiksi verkkopankeissa käytetään. Tunnistat sen (https) tunnuksesta osoitteen alussa sekä lukon kuvasta selainosoitteessa.

Jäsensivulta uloskirjautuminen tapahtuu sivun yllä olevasta painikkeesta "kirjaudu ulos" tai sulkemalla selaimesi tapahtuu uloskirjautuminen automaattisesti.

Mikäli kirjauduit näille jäsensivuille esimerkiksi kirjastossa tai muulla julkisella koneella, muista lopettaessasi poistaa selainhistoria kyseisestä koneelta.

Selainhistorian poiston ohjeet löytyvät yleensä julkisten koneiden välittömästä läheisyydestä.

Kirjautuessasi julkisella koneella ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA klikkaa täppiä "muista tunnistetietoni"